Info

Kaffepaus JKPG

Jönköpings nördigaste podcast! Vi snackar film, tv-serier, e-sport och ibland smyger sig någon bok in. Nytt avsnitt varje torsdag!
RSS Feed
2017
November
October
September
August
May
April
March
February
January


2016
December
November
October
September


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1

Podcast av två riktigt nördiga mediastudenter. Snackar film, tv-serier, böcker, spel och annat popkulturellt! Nytt avsnitt varje torsdag!

Vi som poddar är: 

Jesper Kvist - en gamer från Norrköping som är aktiv inom e-sportsföreningen JUSTICE. TV-seriefavoriter just nu är "Outsiders", "Jessica Jones" och "Stranger things". Ser också om "Lord of the rings" och "hobbit". Dessutom ett stort fan av creepypodden. 

Gabriella P. Kjeilen - en fantasyförfattare från Huskvarna med förkärlek till vampyrer och främmande världar. Tv-seriefavoriter just nu är "Game of thrones", "Westworld och "Jane the virgin", men annars är den absoluta favoriten "Angel" även om den har några år på nacken. 

Ni hittar våra två tidigare säsonger på mixcloud: www.mixcloud.com/discover/kaffepausjkpg/

Oct 12, 2017

Ett fullspäckat avsnitt där vi gräver ner oss i nördkulturen tillsammans med Tjarls Metzmaa från Sverok. Vad är det som har lockat hela 101 000 medlemmar att engagera sig i Sverok? Hur funkar det för den som själv vill engagera sig? Och hur har nördkulturen förändrats de senaste tio åren? Det är några av de frågor vi diskuterar i veckans avsnitt! Dessutom snackar vi om ifall vi kanske har börjat bli mätta på superhjältar och taggar lite inför decembers höjdpunkt (och nej, det är inte julen). Enjoy!

Glöm inte gilla oss på sociala medier: @kaffepausjkpg

0 Comments